Μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο του Visa Innovation Program, η Visa και η Stoferno.gr προχώρησαν στην υλοποίηση ειδικής προσφοράς για την παράδοση προϊόντων με δωρεάν μεταφορικά. Η Stoferno.gr είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα άμεσου delivery προϊόντων κάθε κατηγορίας από τοπικά καταστήματα, όπως παντοπωλεία, μανάβικα, φαρμακεία και άλλα, με παράδοση εντός της ώρας και είναι διαθέσιμη μέσω web, Android και iOS.

Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες άμεσων ταχυμεταφορών εντός της πόλης, για last mile αυθημερόν διανομές, με παραδόσεις ακόμα και εντός 2ώρου. Η εταιρεία συμμετείχε στον 1ο κύκλο του προγράμματος Visa Innovation Program. Στο πλαίσιο της προσφοράς, θα παρέχει δωρεάν μεταφορικά κάθε Πέμπτη, σε κάθε αγορά ειδών αξίας άνω των 30 ευρώ με χρήση κάρτας Visa.

Κάθε φορά που χρήστης της πλατφόρμας κάνει παραγγελία σε καλάθι με εμπορεύματα συνολικής αξίας άνω των 30 ευρώ από συνεργαζόμενα καταστήματα της υπηρεσίας Stoferno.gr, θα απολαμβάνει δωρεάν μεταφορικά έξοδα όταν επιλέγει να πληρώσει με κάρτα Visa. Η ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 16 Ιουλίου.