Παρείχαν υφασμάτινες μάσκες προστασίας σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Τα Pennie, έχοντας αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να στηρίξουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων νοσοκομειακών μονάδων στη χώρα, που εργάζονται ασταμάτητα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού Covid-19, προχώρησαν στην παροχή υφασμάτινων μασκών προστασίας δωρεάν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό […]

Παρείχαν υφασμάτινες μάσκες προστασίας σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Τα Pennie, έχοντας αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να στηρίξουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων νοσοκομειακών μονάδων στη χώρα, που εργάζονται ασταμάτητα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού Covid-19, προχώρησαν στην παροχή υφασμάτινων μασκών προστασίας δωρεάν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό τεσσάρων ξεχωριστών νοσοκομειακών μονάδων της χώρας.

Η πράξη συμπαράστασης από τα Pennie αφορά το Νοσοκομείο Χαλκίδας, το Νοσοκομείο Άγιος Σάββας, το Νοσοκομείο Καστοριάς, καθώς και το Νοσοκομείο Παπανικολάου. Η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει: «Προσφέροντας τις μάσκες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τα Pennie προσέφεραν πολλά περισσότερα. Προσέφεραν αισιοδοξία και ελπίδα ότι μαζί μπορούμε πάντα να τα καταφέρουμε. Σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε η εταιρεία Pennie, αποδεικνύει ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο. Προχωράμε πάντα ενωμένοι και με γνώμονα το κοινό καλό».