Η Mondelez International προχωρά σε δωρεά 60 τόνων προϊόντων στην Τράπεζα Τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που έχει πλήξει η πανδημία.

Συνολικά 60 τόνοι προϊόντων θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες.

Η Mondelez International προχωρά σε δωρεά 60 τόνων προϊόντων στην Τράπεζα Τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που έχει πλήξει η πανδημία. Η πραγματοποίηση της δωρεάς ξεκίνησε περίπου πριν τρεις εβδομάδες τμηματικά και ολοκληρώνεται μέσα στη Μ. Εβδομάδα. Η Mondelez σχεδιάζει και για το προσεχές διάστημα πλάνο στοχευμένων δράσεων ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών που θα ξεδιπλωθεί σταδιακά.

Στην προσπάθεια της εταιρείας συμβάλλουν και οι εργαζόμενοι, προσφέροντας στην Τράπεζα Τροφίμων τα προϊόντα που δικαιούνται για το Πάσχα. «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε στηρίζοντας ο ένας τον άλλο όπου και αν βρισκόμαστε. Η Mondelez στην Ελλάδα θα συνεχίσει να επικεντρώνει την προσοχή της στην κάλυψη των αναγκών διατροφής των συνανθρώπων μας που ειδικά αυτήν την περίοδο το έχουν ανάγκη, δίνοντας έμφαση στις ευπαθείς ομάδες», δήλωσε ο Δημήτρης Αγραφιώτης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Mondelez International στην Ελλάδα.