Στην προμήθεια και δωρεά 250.000 χειρουργικών μασκών στο Υπουργείο Υγείας προχώρησε η Stoiximan.

Για τους «Ήρωες» της κρίσης του Covid 19.

Στην προμήθεια και δωρεά 250.000 χειρουργικών μασκών στο Υπουργείο Υγείας προχώρησε η Stoiximan. Από το ξεκίνημα της κρίσης, η Stoiximan κινητοποιήθηκε φροντίζοντας για την ασφάλεια των ανθρώπων της, αλλά και για τη στήριξη των κρατικών αναγκών Υγείας. Μέσα σε λίγες μέρες, όπως επισημαίνει, έγιναν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε και οι 719 υπάλληλοι της να έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι, ενώ η εταιρεία αναζήτησε τον τρόπο για να συνεισφέρει έμπρακτα στις τρέχουσες ανάγκες στην Ελλάδα αλλά και στις άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan, Γιώργος Δασκαλάκης, σχολίασε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μεγαλύτεροι ήρωες σε αυτή την άνευ προηγουμένου πραγματικότητα είναι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας, οι άνθρωποι που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης βάζοντας τους εαυτούς τους σε κίνδυνο για να φροντίσουν εμάς και τους δικούς μας.

Γι΄ αυτό είμαι περήφανος που μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας κατορθώσαμε να προμηθεύσουμε και να παραδώσουμε 250.000 ιατρικές μάσκες στους σπουδαίους Ήρωες των νοσοκομείων μας, ώστε να βοηθήσουμε για την αντιμετώπιση της ξαφνικής έλλειψης. Είναι το δικό μας χειροκρότημα, το ελάχιστο “ευχαριστώ” που θα μπορούσαμε να τους πούμε».