Η Δωδώνη στέκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου, υποστηρίζοντας στην πράξη το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι».

Η εταιρεία στηρίζει την τοπική κοινωνία της Ηπείρου.

Η Δωδώνη στέκεται στο πλευρό των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου, υποστηρίζοντας στην πράξη το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι». Συγκεκριμένα, με στόχο την παροχή βοήθειας εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη και την προάσπιση της δημόσιας υγείας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Δήμους Ιωαννιτών και Άρτας, καθώς και τις Μητροπόλεις Ιωαννίνων και Άρτας, αναλαμβάνει να προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση καλάθια με γαλακτοκομικά προϊόντα σε ευπαθείς και οικονομικά ευάλωτες ομάδες της περιοχής, ώστε να μπορέσουν στην πράξη να ακολουθήσουν το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι».

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να παραμείνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας στο σπίτι και να περιορίσουν ακόμη περισσότερο τις μετακινήσεις τους. Η κοινωνική πρωτοβουλία ξεκινά σήμερα 2 Απριλίου και θα διαρκέσει αρχικά 1 μήνα, ενώ ενδέχεται να επεκταθεί. Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Δωδώνη δήλωσε σχετικά: «Στην οικογένεια της Δωδώνη στηρίζουμε σταθερά την τοπική μας κοινωνία και είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας».