Μια διοργάνωση των Fortune, Industry Disruptors-Game Changers και Παπαστράτος
Το FortuneGreece και οι Industry Disruptors-Game Changers εγκαινιάζουν έναν μεγάλο κύκλο καινοτομίας, μέσα από τον διαγωνισμό που ήδη τρέχει και κορυφώνεται με ένα μεγάλο event στις 29 Ιουνίου.

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει και οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 5 Ιουνίου στο disruptgreece.gr. Η αξιολόγηση των προτάσεων από σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς, των επενδύσεων, αλλά και του οικοσυστήματος δίνει την ευκαιρία στους τολμηρούς να κερδίσουν ένα «εισιτήριο» για το μεγάλο event στις 29 Ιουνίου και να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε ένα δυναμικό κοινό.

Ένα συνολικό πακέτο υπηρεσιών ύψους 100.000 ευρώ περιμένει τις ομάδες που θα συμμετέχουν, ώστε να λάβουν ολοκληρωμένη επιχειρηματική υποστήριξη μέσα από ένα 360ο πρόγραμμα επιτάχυνσης που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει mentoring, καθοδήγηση, media training και ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης. Σύμμαχος σε αυτή τη προσπάθεια είναι η Παπαστράτος, αλλά και θεσμικοί φορείς όπως ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, η ΕΕΝΕ και ο Ελληνικός Σύνδεσμος νεοφυών επιχειρήσεων.