Σε εκδήλωση παρουσία εκπροσώπων του φαρμακευτικού κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, η τελετή απονομής των Best in Pharmacy Awards 2021, στην οποία διακρίθηκε με διπλή βράβευση, η ITF Hellas.

Ο θεσμός ο οποίος διοργανώνεται από την Boussias, έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει για ακόμη μια χρονιά, τις καλύτερες πρακτικές στο Marketing και την καινοτομία των προϊόντων φαρμακείου. Η ITF Hellas διακρίθηκε στην κατηγορία Best in R&D, αποκτώντας βραβεία για τα προϊόντα Eumastos και Ainara.

Συγκεκριμένα, το συμπλήρωμα διατροφής Eumastos κέρδισε το Gold βραβείο στην ενότητα «Συμπληρώματα Διατροφής/Υπερτροφές/Βιταμίνες/Διαιτητικά Προϊόντα», ενώ η κολπική ενυδατική γέλη Ainara κέρδισε το Bronze βραβείο στην ενότητα «Ιατροτεχνολογικά & Διαγνωστικά Προϊόντα». H Διευθύνουσα Σύμβουλος της ITF Hellas, Πόλυ Λεονταρίδη, ανέφερε: «Η χαρά μας είναι διπλή, καθώς η εταιρεία μας αναδείχθηκε στον πυλώνα Best in R&D, με σημαντικές βραβεύσεις για δύο από τα προϊόντα μας που ξεχώρισαν για την καινοτομία τους».