Μαρία Αλεξίου και Αλέξανδρος Κωστόπουλος από πλευράς CSR Hellas

Το CSR Hellas εκλέχθηκε να συμμετέχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του CSR Europe για την τριετία 2019-2021, μεταξύ 41 συνολικά εθνικών δικτύων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο CSR Europe, το οποίο θα ηγηθεί και της προσπάθειας για την εφαρμογή της κοινά αποδεκτής συμφωνίας που προέκυψε από τη διαβούλευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ευρώπη 2030.

Στο πλαίσιο αυτό στο ΔΣ του CSR Europe συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς ο εκπρόσωπος του CSR Hellas Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Νέων Έργων και η Πρόεδρος ΔΣ του CSR Hellas, Μαρία Αλεξίου, Δ/ντρια ΕΚΕ του ομίλου Τιτάν. Η Μαρία Αλεξίου εξελέγη εκ νέου, ως εκπρόσωπος πλέον του ομίλου Τιτάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όμιλος Τιτάν είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου CSR Europe από το 2004 και είναι η πρώτη φορά που έθεσε υποψηφιότητα δια της εκπροσώπου του καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε σύνολο ψήφων. Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αυτών και τη στρατηγική του CSR Europe 2030, παρουσιάσθηκε και η πρόσκληση για δράση και συνεργασία που προσυπογράφουν ήδη περισσότεροι από 90 ηγέτες ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.