Διπλή διάκριση απέσπασε, για μια ακόμη χρονιά, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής Πίνδος, στον διεθνή θεσμό Superior Taste Awards. Συγκεκριμένα, απέσπασε Superior Taste Award με δύο αστέρια, η οποία προήλθε μετά από διαδικασία τριών σταδίων.
Επιπλέον, το προϊόν έλαβε μία ακόμη διάκριση στα βραβεία Chef’s Choice Awards στην κατηγορία «Poultry Products», όπου διακεκριμένοι γαστρονόμοι της Ελλάδας, μέσα από μία «τυφλή» μαγειρική διαδικασία, το ανέδειξαν ως πρόταση πρώτης ύλης για τις δημιουργίες των Ελλήνων σεφ.
«Η αξεπέραστη γευστική εμπειρία, η ποιότητα, η νοστιμιά και η ασφάλεια προέλευσής του, καθιστούν το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής Πίνδος πρώτο και στις προτιμήσεις διεθνών και Ελλήνων ειδικών της γαστρονομίας, αλλά και πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών», καταλήγει η ανακοίνωση.