Για το χειροποίητο, ready-to-cook προϊόν «Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη», χωρίς γλουτένη, βραβεύτηκε η Αγγελάκης στα φετινά Food Experts’ Awards (FEA), σε δύο κατηγορίες: Top Low, High & Free και Clean Label.
Η κατηγορία Top Low, High & Free αφορά προϊόντα υψηλής ποιότητας, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτουν συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις, καθώς και προϊόντα χωρίς γλουτένη.
Στην κατηγορία Clean Label διακρίθηκε, διότι δεν περιέχει πρόσθετα και τεχνητά συντηρητικά και φτιάχνεται από λιγότερα από 10 φυσικά συστατικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το προϊόν έχει βραβευτεί πολλαπλώς στην Ελλάδα και διεθνώς, ενώ στα FEA 2023 είχε διακριθεί στην κατηγορία Food Innovation. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην έκθεση Food & Drinks by Detrop, στη Helexpo.