Για το Ηπειρώτικο Στραγγιστό 2% και το Κατσικίσιο γιαούρτι

Η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη διακρίθηκε στα Healthy Diet Awards 2021 με δύο βραβεύσεις, Silver και Bronze. Ειδικότερα, στην κατηγορία Light Product – Dairy το Δωδώνη Ηπειρώτικο Στραγγιστό 2% απέσπασε Silver βραβείο, την υψηλότερη διάκριση της συγκεκριμένης κατηγορίας. Παράλληλα, το Bronze βραβείο απέσπασε το νέο Κατσικίσιο γιαούρτι Δωδώνη, το οποίο διακρίθηκε στην κατηγορία Dairy Products.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της Δωδώνη, δήλωσε: «Η αναγνώριση της προσήλωσης μας στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, μας δίνει περαιτέρω κίνητρο να συνεχίσουμε να διαθέτουμε προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες, ενώ κατακτούν επάξια την εμπιστοσύνη και αγάπη του καταναλωτικού κοινού».