Η Leroy Merlin προχωρά σε δράσεις υποστήριξης των πυρόπληκτων περιοχών και των κατοίκων τους και πρόληψης παρόμοιων καταστροφών. Συγκεκριμένα, θα παρέχει προϊόντα επισκευών στους Δήμους, οι οποίοι έχουν ανάγκη, και εκπτώσεις 15% για την επισκευή των κατοικιών που επλήγησαν από τις φωτιές στην Αττική.

Η έκπτωση εφαρμόζεται ακόμα και στα προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά και θα ισχύει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, η ομάδα της Leroy Merlin θα προσφέρει εθελοντική εργασία, ενώ η εταιρεία προχωρά σε σειρά πρόσθετων δράσεων προληπτικού χαρακτήρα, για την αποφυγή παρόμοιων καταστροφών. Αναλυτικότερα, θα παρέχει υλικά σε μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που αναλαμβάνουν δράσεις καθαρισμού για την υποστήριξη αντιπλημμυρικών έργων.

Παράλληλα, η ομάδα της Leroy Merlin συνεργάστηκε με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «The Extra Mile» και το κίνημα της «Save Your Hood» σε αντίστοιχα έργα. Τέλος, δεσμεύεται για τη δωρεά χρηματικού ποσού και υλικού εξοπλισμού σε οποιαδήποτε ανάγκη χορηγίας προκύψει το επόμενο διάστημα.