Νέα στελέχη οι Α. Μιχοπούλου, Χ. Θωμαδάκης και Δ. Τασιάς
Η SingularLogic, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της και την αποτελεσματικότερη λειτουργία των εταιρικών της δομών, προχώρησε πρόσφατα σε διοικητικές αλλαγές και νέες προσλήψεις.

Συγκεκριμένα, η Τζοάννα Τελειούδη αναλαμβάνει Οικονομική Διευθύντρια του ομίλου SingularLogic, προερχόμενη από τη θέση της Head of Business Control. Επίσης, στο δυναμικό της εταιρείας εντάχθηκαν πρόσφατα οι Αργυρώ Μιχοπούλου, Χάρης Θωμαδάκης και Δημήτρης Τασιάς. Η Α. Μιχοπούλου αναλαμβάνει Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου SingularLogic, με εμπειρία άνω των 20 ετών στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων αλλά και στον χώρο της Επικοινωνίας.

Ο Χάρης Θωμαδάκης αναλαμβάνει Commercial Director Retail / Fuel & Health / Insurance, διαθέτοντας ευρεία εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής. Από το 2001 κατείχε τη θέση του General Manager αρχικά και του CEO στη συνέχεια, στην εταιρεία Greek Geeks. Τέλος, ο Δημήτρης Τασιάς αναλαμβάνει επικεφαλής του τομέα Telco Commercial με ευθύνη την ενίσχυση της παρουσίας της SingularLogic στην αγορά των Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διαθέτει πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας, με προϋπηρεσία σε εταιρείες όπως Ericsson, Intrasoft και Infoquest.