Με θέμα «Χαλβάδες και Σαρακοστιανό τραπέζι».

H Socialab δημιούργησε digital video για την Όλυμπος – Αφοί Παπαγιάννη, την οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής ταχινιού, σουσαμένιου χαλβά και ποικίλων προϊόντων. Η Socialab, έχοντας αναλάβει τη διαχείριση των social media και την ενίσχυση της παρουσίας του brand στο digital περιβάλλον, εμπνεύστηκε τη δημιουργία και την παραγωγή ενός short video, το οποίο έχει θέμα «Χαλβάδες και Σαρακοστιανό τραπέζι» και δημοσιεύθηκε στα social media της Όλυμπος – Αφοί Παπαγιάννη.

Το video σχετίζεται με το concept «Για τις πίκρες, Όλυμπος» και παρουσιάζει μια νεαρή γυναίκα που ετοιμάζει ένα Σαρακοστιανό τραπέζι για εκείνη και τους φίλους της. Κατά τη διάρκεια του video όμως, η γλύκα που νιώθει μετατρέπεται σε πίκρα, αφού διαδοχικά οι καλεσμένοι ακυρώνουν την πρόσκληση μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων.

Η απάντηση στις μικρές, καθημερινές πίκρες που «τρώμε» στη ζωή, είναι ένα γλύκισμα Όλυμπος. Γι’ αυτό, η πρωταγωνίστρια του video, όταν τελικά καταλαβαίνει ότι θα μείνει μόνη της, παίρνει ένα κομμάτι χαλβά Όλυμπο και το απολαμβάνει. Έτσι, το video αναδεικνύει πως τα προϊόντα Όλυμπος καταφέρνουν να γλυκάνουν ακόμα και τις πιο «πικρές» καθημερινές καταστάσεις.