Με 200 ώρες διαλέξεων και έμφαση στην πρακτική εξάσκηση
Με εισηγητές έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου του Digital ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, το σύγχρονο πρόγραμμα εκπαίδευσης του Ant1 MediaLab πάνω στα Nέα Mέσα.

Το πρόγραμμα «Digital & Social Media», με 200 ώρες διαλέξεων και έμφαση στην πρακτική εξάσκηση, υπόσχεται ολοκληρωμένες γνώσεις και δεξιότητες τόσο στο πεδίο της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου όσο και στο πεδίο του Digital Marketing. Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνει διαλέξεις από τακτικούς, αλλά και προσκεκλημένους εισηγητές από όλο το φάσμα του κλάδου του Digital, παρουσίαση case studies από την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα και πλήθος workshops.

Tην ομάδα των τακτικών εισηγητών απαρτίζουν, μεταξύ άλλων, οι Γιάννης Πιπεράκης (GreekGeeks), Παναγιώτης Μελισσαρόπουλος (Moosend), Νίκος Πιτσιλαδής (Antenna Group). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν να εργάζονται στον χώρο των Digital & Social Media ή να αποκτήσουν μια περαιτέρω εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο, αλλά και σε όσους οραματίζονται να φτιάξουν τη δική τους start-up επιχείρηση, το δικό τους blog ή κανάλι στο YouTube ή να ενισχύσουν την προσωπική τους ψηφιακή εικόνα.