Με τη συμμετοχή 30 premium brands και στήριξη από ΣΔΕ, ΣΕΔΕΑ, ΕΙΜ (ΕΕΔΕ), αλλά και ΣΕΒ

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στην στρατηγική καινοτομία, η οποία τα τελευταία χρόνια ανέδειξε brands και υπηρεσίες που κατάφεραν να διακριθούν και να δείξουν το δρόμο στον ανταγωνισμό τους, εν μέσω μιας μεγάλης κρίσης. 30 premium brands και υπηρεσίες, κορυφαίοι marketers, αλλά και owners, θα αναδείξουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα cases καινοτομίας. Ενδεικτικά, αναμένεται να παρουσιαστούν cases από εταιρείες όπως είναι οι Αθηναϊκή Ζυθοποιία, AB Bασιλόπουλος, Bergmann Kord, Chillbox, Cyta Hellas, Creta Farms, Danone, ΔΕΛΤΑ, Διόπτρα Εκδόσεις, Δωδώνη Παγωτά, ΕΖΑ,  Έλιξη Ζυθοποιία, Ergon Products, ΕΨΑ, Ιωνική Σφολιάτα, KFC, Gaea, L’Oreal, Mattel, Αλλαντικά Νίκας, Perfetti van Melle, Philips, Tetra Pak, Τσακίρης/Coca Cola 3E, Lenovo, Airtickets.gr, Condor (Peroni Nastro Azzuro beer) κ.α. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα διεξαχθεί και συζήτηση πάνελ, με θέμα «Καινοτομία: Από την Θεωρία στην Πράξη». Σε αυτή θα συμμετάσχουν οι Γεώργιος Ι. Αυλωνίτης, Καθηγητής Μάρκετινγκ, Αναπληρωτής Πρόεδρος Συμβουλίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ξένια Κούρτογλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Focus Bari, Γιώργος Κυριακός, Member of the Board & Chief Commercial Officer της EZA Πρότυπος Ζυθοποιία, Θωμάς Δούζης, Owner της Ergon Products και Παναγιώτης Μίλης, Διευθυντής Marketing της ΕΨΑ.

Το panel θα κληθεί να συνδέσει την ακαδημαϊκή θεωρία για την εφαρμογή της καινοτομίας, με τα ερευνητικά δεδομένα, αλλά και τις πρακτικές εφαρμογές σε επίπεδο επιχειρηματικών στρατηγικών. Ενδεικτικό της δυναμικής του συνεδρίου είναι το γεγονός ότι έχει αυτό τεθεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, του ΣΕΔΕΑ, καθώς και του EIM της ΕΕΔΕ. Παράλληλα, στο συνέδριο θα συμμετάσχει και ο ΣΕΒ, παρουσιάζοντας τις τελευταίες πρωτοβουλίες του για την ενίσχυση της επιχειρηματικής καινοτομίας. Υποστηρικτές του Μarketing Innovation Conference 2014 είναι οι εταιρείες Grand Brand, Global Link, Sales Promotion Center, Orama Events, Zootle και το «Προϊόν της Χρονιάς».

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου στο www.marketinginnovation.gr.