Η Linakis Digital και η ClientIQ προχώρησαν σε εμπορική συμφωνία, για τη μεταβίβαση των δραστηριοτήτων customer analytics της ClientIQ και την ένταξή τους στην παλέτα των υπηρεσιών της Linakis Digital.

Στα Customer Analytics, μετά από συμφωνία με την ClientIQ.

Η Linakis Digital και η ClientIQ προχώρησαν σε εμπορική συμφωνία, για τη μεταβίβαση των δραστηριοτήτων customer analytics της ClientIQ και την ένταξή τους στην παλέτα των υπηρεσιών της Linakis Digital. Με αυτή την κίνηση, η Linakis Digital διαθέτει πλέον ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, συνδυάζοντας την εμπειρία των στελεχών της ClientIQ στα customer analytics με τις δυνατότητες των τεχνολογικών λύσεων που διαθέτει μέσω της πλατφόρμας Sitecore, Kentico και Synerise, αντίστοιχα.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Βασίλης Λινάκης, δήλωσε σχετικά: «Η ένταξη της έμπειρης ομάδας customer analytics της ClientIQ, στο δυναμικό της Linakis Digital, μας επιτρέπει να εμπλουτίσουμε τις υπηρεσίες μας με data driven insights, βελτιστοποιώντας τις στρατηγικές marketing & πωλήσεων των εταιρειών και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των τεχνικών λύσεων που παρέχουμε». Οι υπηρεσίες customer analytics & strategy design που προσφέρει πλέον η Linakis Digital περιλαμβάνουν ενδεικτικά, data cleansing & consolidation, customer portfolio analysis & segmentation.