Από την IDEA, τη Red Dot και την IDA

Πιο πρόσφατα απέσπασε τέσσερις διακρίσεις στην International Design Excellence Awards (IDEA) 2011, γνωστή και ως έκθεση απονομής των «Όσκαρ Σχεδιασμού», με χορηγούς το περιοδικό Fast Company και την κοινότητα βιομηχανικής σχεδίασης της Αμερικής, για τις συσκευές που εντάσσονται στην κατηγορία «communications tools».

Συγκεκριμένα, το HTC Droid Incredible κέρδισε ένα χρυσό βραβείο, το HTC Evo 4G αναγνωρίστηκε με ένα αργυρό βραβείο και το HTC Legend έλαβε ένα χάλκινο βραβείο. Επιπλέον, το HTC Aria ήταν φιναλίστ στην κατηγορία «communications tools». Οι βραβεύσεις αυτές ακολουθούν προηγούμενες διακρίσεις από τη Red Dot και την IDA.

Συγκεκριμένα, τον προηγούμενο Μάρτιο η HTC κέρδισε συνολικά τρία βραβεία από τη Red Dot. Στο EVO 4G δόθηκε το βραβείο «Red Dot:best of the best», ενώ τα HTC Legend και HTC Aria κέρδισαν από ένα βραβείο red dot. Τέλος, τον Μάιο το IDA, ένα τετραετές πρόγραμμα βράβευσης που τιμά την έξυπνη και βιώσιμη σχεδίαση απένειμε το HTC Legend με χρυσό στα βραβεία IDA του 2011.