Η Ελένη Κωνσταντινίδη, CEO της Publicom Hill + Knowlton, αναδείχτηκε νικήτρια στην κατηγορία «Media and Marketing Communications» στα τρίτα Greek International Women Awards (GIWA). Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων και απονομής των βραβείων GIWA γίνεται τόσο μέσω κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στον τομέα τους στην Ελλάδα και διεθνώς, όσο και με online ψηφοφορία του κοινού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των GIWA.

Με αφορμή την βράβευσή της στην κατηγορία «Media and Marketing Communications», η Ελένη Κωνσταντινίδη δήλωσε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τη βράβευσή μου από έναν τόσο σημαντικό και αναγνωρισμένο θεσμό όπως τα βραβεία GIWA που εξαίρουν τα επιτεύγματα των Ελληνίδων παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την ανάδειξη περισσότερων γυναικών σε ηγετικές θέσεις, καθώς οι επιχειρήσεις που ενισχύουν τη γυναικεία εκπροσώπηση, αποτελούν πόλο έλξης νέων ταλέντων και στελεχών και ισχυροποιούν το brand name τους στην αγορά.

Σε μία εποχή που έχει πολλές προκλήσεις για τον κλάδο των agencies, ελπίζω αυτή η τιμητική διάκριση να εμπνεύσει πολλές νέες γυναίκες να ακολουθήσουν το όνειρό τους για μια καριέρα στην επικοινωνία».