Για το εταιρικό video της Mytilineos
Bronze βραβείο στα Telly Awards 2019 της Νέας Υόρκης απέσπασε η Red Design Consultants για το εταιρικό video της Mytilineos, μέσα από 12.000 συμμετοχές και 5 ηπείρους.

Tο εταιρικό αυτό video της Mytilineos αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο που εκφράζει το όραμα του ομίλου και την ενοποίηση όλων των εταιριών του, καθώς και τη νέα του εικόνα και ταυτότητα. Εστιάζει στο μέλλον με σεβασμό στην ιστορία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον και προβάλλει το όραμα του οργανισμού, εστιάζοντας στους ανθρώπους και την προσφορά τους με το καθημερινό τους έργο στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων, με γυρίσματα στις εγκαταστάσεις αλουμινίου, στα κεντρικά γραφεία και σε πολλά διαφορετικά σημεία στα οποία δραστηριοποιείται η Mytilineos.

«Ένα ξεχωριστό βραβείο για ένα ιδιαίτερο έργο μας, τη νέα ταυτότητα και επικοινωνία της Mytilineos. Μας γεμίζει χαρά η διεθνής αυτή αναγνώριση», ανέφερε μεταξύ άλλων η Creative Director της Red, Ροδάνθη Σεντούκα. Την παραγωγή του video ανέλαβε η Stefi Productions, υπό τη δημιουργική καθοδήγηση της ομάδας της Red. Σημειώνεται ότι η Red έχει βραβευθεί και τιμηθεί με περισσότερα από 130 βραβεία.