Βραβεία ανώτερης γεύσης απέσπασαν 4 προϊόντα της κονσερβοποιίας Κύκνος ΑΕ, στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2021, τα οποία διοργανώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Γενεύης. Συγκεκριμένα, ο «Τοματοπολτός διπλής Συμπύκνωσης» απέσπασε τη μέγιστη διάκριση ως εξαιρετικό προϊόν με 3 Αστέρια, ενώ τα προϊόντα «Τριμμένες Τομάτες στη γυάλινη φιάλη», «Σάλτσα Τομάτας με Φέτα και Ρίγανη» και «Σάλτσα τομάτας με ελιές Καλαμών» αναδείχθηκαν ως αξιοσημείωτα προϊόντα με 2 Αστέρια.

Ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος, CEO της Κύκνος ΑΕ, δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για νέες επιτυχίες και το 2021, έχοντας πάντα σαν βασικό μας στόχο την προσφορά προϊόντων απαράμιλλης ποιότητας και γεύσης στους καταναλωτές, όπως συμβαίνει τα τελευταία 100 και πλέον χρόνια».