Το βραβείο Global SI Digital Transformation 2020 Microsoft Partner of the Year απέσπασε η KPMG International για την καινοτομία και την εφαρμογή λύσεων για τους πελάτες της με βάση τις τεχνολογίες Microsoft. Τα βραβεία χωρίζονται σε αρκετές κατηγορίες, με τους βραβευόμενους να επιλέγονται μεταξύ περισσότερων από 3.300 υποψηφιοτήτων από περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η KPMG εκτείνονται από τη στρατηγική ως την αρχιτεκτονική, την εφαρμογή και τις υπηρεσίες, σε τομείς, όπως ο μετασχηματισμός μέσω cloud, οι έξυπνες επιχειρηματικές εφαρμογές, ο έξυπνος εργασιακός χώρος, το blockchain, η τεχνητή νοημοσύνη, τα δεδομένα και οι αναλύσεις και η κυβερνοασφάλεια, ενώ αξιοποιούνται μεθοδολογίες, όπως τα Powered και Connected Enterprise.

«Μέσω της κοινής ανάπτυξης κορυφαίων στον κλάδο λύσεων και υπηρεσιών, η συνεργασία μας με την Microsoft αποτελεί σημαντική παράμετρο για την υποστήριξη των πελατών μας κατά το μετασχηματισμό τους σε αυτήν την ψηφιακή εποχή», σχολίασε ο Jens Rassloff, Παγκόσμιος Επικεφαλής Συμμαχιών της KPMG International.