Πληθώρα διακρίσεων και βραβείων για το κοινωνικό της έργο έχει λάβει τον τελευταίο έναν χρόνο η Bwin, και συγκεκριμένα δύο παγκόσμια και έξι εθνικά βραβεία, καθώς και μία πανελλήνια διάκριση.

H αρχή έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη βράβευση της μητρικής εταιρείας της Bwin, της Entain, ως «Safer Gambling Operator of the Year» στα EGR Operator Awards 2020. Λίγες μέρες μετά, ήρθε και η διάκριση «Socially Responsible Sportsbook of the Year» στα SBC Awards 2020, για την πρόληψη και τις κοινωνικά υπεύθυνες δράσεις που γίνονται ώστε να προστατευτούν και να βοηθηθούν οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το παιχνίδι τους.

Στην Ελλάδα, η Bwin διακρίθηκε στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020, σε δύο κατηγορίες που αφορούσαν τις δράσεις ΕΚΕ με τίτλο «Οι Γιατροί του Κόσμου στα ακριτικά νησιά με την υποστήριξη της Bwin» και «Η Bwin στηρίζει το έργο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί». Τέλος, στην πρώτη της συμμετοχή στα Hellenic Responsible Business Awards 2021, η Bwin κατάφερε να κερδίσει δύο ακόμα διακρίσεις, στην κατηγορία «Συνεργασία Επιχείρησης και ΜΚΟ».