Η Volton διακρίθηκε με Bronze βραβείο στην κατηγορία «Πωλήσεις D2D» στα Sales Excellence Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα των πωλήσεων. Παράλληλα, η Volton απέσπασε τη Χρυσή Διάκριση (gold medal) στα Retail Business Awards 2021.

Ο Διονύσης Τσίτος, Γενικός Διευθυντής της Volton, επεσήμανε αναφορικά με τις 2 βραβεύσεις της εταιρείας: «Στην Volton φροντίζουμε να τοποθετούμε στο επίκεντρο κάθε ενέργειάς μας τον άνθρωπο, επενδύοντας συνεχώς στην εξέλιξη μας και την πρόοδο, προκειμένου να είμαστε εκεί για κάθε καταναλωτή σε κάθε στιγμή που θα μας χρειαστεί.

Με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στο μέλλον επιλέγουμε να θεμελιώνουμε σήμερα τη νέα εποχή αντιλαμβανόμενοι πλήρως, πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να χτίσουμε το αύριο. Οι διακρίσεις μας χαροποιούν ιδιαιτέρως και για όλους εμάς στην οικογένεια της Volton αποτελούν πέρα από επιβράβευση της προσπάθειας μας και κινητήριο δύναμη για να συνεχίσουμε με γνώμονα το δόγμα μας “Καθαρά και Έξυπνα” βήματα μπροστά».