Οι ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν στους πανευρωπαϊκούς φοιτητικούς και μαθητικούς διαγωνισμούς καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Junior Achievement Europe, διακρίθηκαν με το πρώτο και δεύτερο βραβείο αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η ομάδα Swim.me που αποτελείται από φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, έλαβε το πρώτο βραβείο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Φοιτητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας JA Europe Enterprise Challenge 2021, παρουσιάζοντας το «έξυπνο» σκουφάκι για άτομα με προβλήματα όρασης.

Επίσης, η ομάδα FlowOn από το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κατέκτησε το δεύτερο βραβείο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μαθητικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας JA Europe Company of the Year 2021, με την «έξυπνη βρύση» που καταπολεμά τη σπατάλη νερού και τη μετάδοση μικροβίων.

Οι δύο ομάδες εκπροσώπησαν την Ελλάδα, έχοντας λάβει αντίστοιχα το πρώτο βραβείο στους Πανελλαδικούς Διαγωνισμούς «JA Start Up 2021» και «Μαθητική Εικονική
Επιχείρηση 2021» που διοργάνωσε το Junior Achievement Greece, με την υποστήριξη της MetLife.