Συγκεκριμένα, ο Ραψάνη Reserve 2008 κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στον διαγωνισμό «Selections Mondiales des Vins Canada» και ένα αργυρό στην διοργάνωση «International Wine and Spirit Competition». Το δεύτερο χρυσό μετάλλιό του για φέτος απέκτησε και ο Ραψάνη Grand Reserve 2007, στο διαγωνισμό «Selections Mondiales des Vins Canada». Η επιτυχία της σειράς κλείνει με το περιοδικό Wine and Spirits να βαθμολογεί τον Ραψάνη Reserve 2008 με 90 βαθμούς και να τον αξιολογεί ως «Year’s Best» και «Best Buy».

LIBERO DAY 2012
Περισσότερα από 15.000 άτομα συμμετείχαν στο 3ο Libero Day, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου, στο πάρκο Γουδή. Για 3η συνεχή χρονιά η SCA Hygiene Products και οι βρεφικές πάνες Libero προσέφεραν δωρεάν διασκέδαση και προϊόντα σε μειωμένες τιμές, στηρίζοντας το Χατζηκυριάκειο ΕΛΕΠΑΠ. Στην εκδήλωση, η Libero προσέφερε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και διαδραστικά παιχνίδια.

H&Μ – SMART PARK
Στις 23 Ιουνίου, με την ευκαιρία των εγκαινίων του καταστήματός της στο Smart Park, η H&M διοργάνωσε fashion music event σε συνεργασία με τον Energy 88,6. Oι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να συμβουλευθούν σε θέματα στυλ, ομορφιάς και μακιγιάζ τις editors-bloggers Έφη Ανέστη και Αννούσα Μελά.