Απονεμήθηκαν τα CS Awards από το ΕΙΕΠ
Τις 11 εταιρείες που θέτουν την εξυπηρέτηση ως προτεραιότητα επιβράβευσε ο θεσμός των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών (CS Awards) που διοργάνωσε για 9η χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο Γιώργος Σιώμκος, Καθηγητής Μάρκετινγκ και Κοσμήτορας Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ήταν επικεφαλής της κριτικής επιτροπής, στην οποία συμμετείχαν προσωπικότητες του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού χώρου. Με παρουσιαστές τους Νίκο Υποφάντη και Γρηγόρη Αρναούτογλου, η διοργάνωση παρείχε παράλληλη διερμηνεία της εκδήλωσης στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Πριν την ανακοίνωση των μεγάλων νικητών της βραδιάς, ο Frank Thibaut, Πρόεδρος του ΕΙΕΠ και Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης & Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών Αττικής Οδού, απένειμε το τιμητικό «Βραβείο ΕΙΕΠ» στην Αγάπη Παπαδάκη, Υπεύθυνη Προγράμματος & Ανάπτυξης Πρώιμης Παρέμβασης του οργανισμού Αμυμώνη – Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της πρώτης παιδικής χαράς στην Ελλάδα για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Frank Thibaut, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σήμερα επιβραβεύσαμε για 9η χρονιά τις εταιρείες και τα στελέχη που δουλεύουν καθημερινά με πρώτο γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, αναδεικνύοντας βέλτιστες πρακτικές Εξυπηρέτησης πελατών. Θέλω να συγχαρώ όλες τις εταιρείες που τόσα χρόνια παρακολουθούν τις δραστηριότητές μας, ανταλλάσσουν πρακτικές, αναπτύσσονται και μας τιμούν με την υποψηφιότητά τους στα CS Awards. Καλούμε όλον τον επιχειρηματικό κόσμο να αναδείξει την πελατοκεντρική κουλτούρα των ελληνικών επιχειρήσεων δηλώνοντας συμμετοχή στην επόμενη και επετειακή διοργάνωση των CS Awards το 2019».

Οι νικητές

Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη Praktiker Hellas AE
Καινοτομία στην Εμπειρία του Πελάτη (Μικρός Οργανισμός) Braincandy Group
Καινοτομία στην Εμπειρία του Πελάτη (Μεγάλος Οργανισμός) Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης
Αντιμετώπιση Παραπόνων και Ειδικών Απαιτήσεων των Πελατών Vodafone
Ολοκλήρωση Διαύλων Εξυπηρέτησης Πελάτη Νεσπρέσσο Ελλάς ΑΕ
Επαγγελματίας της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών Eurobank Ergasias AE
Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μικρός Οργανισμός) Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αμφιθέας ΑΕ
Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μεγάλος Οργανισμός) Alpha Bank
Οργανισμός της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μικρός Οργανισμός) Enartia
Οργανισμός της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μεγάλος Οργανισμός) Νεσπρέσσο Ελλάς ΑΕ
Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς (Μεγάλος Οργανισμός) Cosmote