Στο πλαίσιο του συνεδρίου για τα 100 χρόνια τροφίμων και ποτών

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του τριήμερου Συμποσίου για τα 100 χρόνια ιστορίας της Ελληνικής Αγοράς Τροφίμων και Ποτών και το βραβείο παρέλαβε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας. Η ίδια δήλωσε σχετικά: «η διάκριση αυτή αποτελεί μια αναγνώριση για τα 90 χρόνια παρουσίας της Ε.Ι. Παπαδόπουλος. Η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι βέβαια αυτή που έρχεται από τον καταναλωτή, ο οποίος καθημερινά μας επιλέγει και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια πορευόμαστε με την ίδια φιλοσοφία, με τις αξίες εκείνες με τις οποίες δημιουργήσαμε μια ουσιαστική σχέση ζωής με τους καταναλωτές μας. Ως αμιγώς ελληνική εταιρία, βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στον έλληνα καταναλωτή και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να παράγουμε ποιοτικά, γευστικά προϊόντα, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες».

MAD – FREECINEMA.GR
Δέκα ταινίες θα παρουσιαστούν στο θεματικό αφιέρωμα του Freecinema.gr «Ξαφνικά… φέτος το καλοκαίρι», με χορηγό το Mad, στο ιδανικό κλίμα του θερινού Cine Δεξαμενή, στην πλατεία Δεξαμενής του Κολωνακίου, το διάστημα 5-11 Ιουλίου.