Με Gold και Silver Awards διακρίθηκε η DTMH στα φετινά Ermis για τρία διαδραστικά εκθέματα, στα οποία αξιοποιήθηκαν οι τεχνολογίες της Χαρτογραφικής Προβολής (Projection Mapping) και Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence), στις κατηγορίες Production και Digital Craft.

Τα εκθέματα είναι ο «Πρόλογος», που σηματοδοτεί την έναρξη της επίσκεψης με μία ιστορική αναδρομή προβαλλόμενη στα φύλλα κότινου, ο «Τοίχος της Ολυμπίας», αφιερωμένος στην Ολυμπιακή Εκεχειρία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και η Ολυμπιακή Χάρτα, μία υβριδική εγκατάσταση, που παρουσιάζει μέσα από τις σελίδες ενός phygital βιβλίου το Ολυμπιακό Κίνημα και τη φιλοσοφία του Ολυμπισμού.

Τα εκθέματα αποτελούν μέρος της μόνιμης έκθεσης του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας. «Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτές μας τις διακρίσεις. Οι νέες τεχνολογίες αποτελούν πλέον μία πραγματικότητα στον τρόπο μετάδοσης της πληροφορίας και της γνώσης, προσφέροντας μία διαφορετική δυναμική σε μουσειακούς και εκθεσιακούς χώρους», δήλωσε ο Tom Κολοκυθάς, Founder της DTMH.