Επτά χρυσά αστέρια απέσπασε συνολικά η Δωδώνη για τα προϊόντα της στα φετινά Great Taste Awards. Συγκεκριμένα, η εταιρεία βραβεύτηκε με 1 χρυσό αστέρι για τις τρεις γεύσεις των νέων σνακ Δωδώνη Heavenly Cheese Thins (Φέτα-Ντομάτα-Ρίγανη, Φέτα-Καυτερή Πιπεριά, Χαλούμι-Καραμελωμένο Κρεμμύδι), για τη Φέτα ΠΟΠ Δωδώνη, για το Χαλλούμι Δωδώνη, για το Κατσικίσιο τυρί Δωδώνη και για την Κεφαλογραβιέρα Δωδώνη.

Σημειώνεται πως τα τελευταία 9 χρόνια, η Δωδώνη έχει λάβει πάνω από 50 βραβεία και διακρίσεις τόσο σε ελληνικούς όσο και σε διεθνείς θε-σμούς. Ο Εμπορικός Διευθυντής της Δωδώνη, Γιώργος Αυγερίκος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή από μία τόσο σημαντική διοργάνωση, όπως τα Great Taste Awards.

Στη Δωδώνη αφουγκραζόμαστε σταθερά τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των σύγχρονων καταναλωτών και έτσι, έχουμε καταφέρει να τους προσφέρουμε πολλές επιλογές αγνών γαλακτοκομικών και μη προϊόντων, που συνδυάζουν την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και καινοτομίας».