Το πρόγραμμα «Ασφαλής Οδήγηση» της εταιρείας Coral απέσπασε Αριστείο στην ενότητα Purposeful Communication, κατά τη διάρκεια της φετινής τελετής απονομής των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΣΔΕ.

Η στρατηγική της εταιρείας για τη συγκεκριμένη δράση προσπαθεί να αντιμετωπίσει το σοβαρότατο ζήτημα των τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα και στοχεύει να δημιουργήσει κουλτούρα οδικής ασφάλειας σε όλα τα κοινά. Έτσι, εστιάζει στις βασικές αιτίες οδικών ατυχημάτων: χρήση κινητού, κατανάλωση αλκοόλ και υψηλή ταχύτητα/παραβίαση stop. Δημιουργήθηκε μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας που μιλάει στο συναίσθημα, που χρησιμοποιεί καθημερινές σκηνές μέσα από τις οποίες ταυτίζεται ο θεατής, με μοντέρνο ύφος και στυλ, προσπαθώντας να αγγίξει ένα διευρυμένο κοινό-στόχο ηλικίας 18-55.

«Θεωρούμε ηθική υποχρέωσή μας να φροντίσουμε για την ασφάλεια των ανθρώπων μας, των πελάτων μας, αλλά και του ευρύτερου συνόλου και η οδική ασφάλεια είναι ένα θέμα καυτό και πολύ σημαντικό για όλους. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που βραβευτήκαμε με το Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας για μια καμπάνια πολύ σημαντική για εμάς, στην κατηγορία purposeful communication», δήλωσε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Εταιρικών Σχέσεων και ΕΚΕ, Βάσια Κλάψη.