Η ΙMBNet βραβεύτηκε με Bronze βραβείο στην κατηγορία Βest Search Marketing στα DIME Awards 2023, ενώ συγχαίρει τη Vodafone που κέρδισε την πρώτη θέση και το Gold βραβείο και την Plaisio Computers που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το Silver βραβείο.

Πριν περίπου 10 χρόνια που αναλάβαμε την επιχείρηση D elastika, δείξαμε αφοσίωση στις ανάγκες και στους στόχους που είχε θέσει ο υπεύθυνος της επιχείρησης, κ. Άρης Δημητρίου.

Ο γενικός στόχος ήταν η επιχείρηση να αυξήσει τις πωλήσεις και παράλληλα να ενδυναμώσει το brand της στην αγορά.

Λόγω του υψηλού ανταγωνισμού και τη χαμηλή δημοτικότητα που είχε η επιχείρηση όταν ξεκινήσαμε, η επίτευξη του στόχου έμοιαζε ακατόρθωτη!

Η σκληρή δουλειά όμως, η μεθοδευμένη στρατηγική και η διαρκής επαφή με τους στόχους μας ήταν μερικά χαρακτηριστικά που μας βοήθησαν να πετύχουμε αυτό που υποσχεθήκαμε πάνω απ΄όλα στους εαυτούς μας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα d-elastikashop.gr αναρριχήθηκε στις πρώτες οργανικές θέσεις της Google σε πολύ σημαντικές λέξεις κλειδιά όπως «ελαστικά», «λάστιχα αυτοκινήτου» και άλλες.

Σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η επαγγελματική νοοτροπία του κ. Δημητρίου, η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει στους πελάτες, οι καλές τιμές των προϊόντων – υπηρεσιών και η αξιοπιστία που σταδιακά κέρδισε απέναντι στους πελάτες.

Το d-elastikashop.gr πλέον είναι το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ελαστικών και ζαντών στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με κορυφαία brands και οι πωλήσεις κάθε χρόνο έχουν ανοδική τάση!

Αν χρειάζεστε ελαστικά και ζάντες για το αυτοκίνητό σας, ρίξτε μια ματιά στο e-shop και θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στην καλύτερη ποιότητα και τιμή.

Μήνυμα από τον κ. Αρη Δημητρίου – Ιδιοκτήτη επιχείρησης D elastika
«Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με την ΙMBNet μια τόσο επιτυχημένη και καινοτόμο εταιρεία. Συγχαρητήρια για την επίτευξη αυτού του σπουδαίου βραβείου! Συνεχίστε την καλή δουλειά και ανυπομονώ στο μέλλον να σας δω σε περισσότερα βραβεία καθώς το αξίζετε!»

Λίγα Λόγια από τον Κωνσταντίνο Σκλαβούνη, Ceo – Founder της IMBnet
«Από τον Φεβρουάριο του 2013, όταν ξεκίνησα την IMBNet, είχα έναν μόνο στόχο στο μυαλό μου. Αυτός ο στόχος δεν ήταν άλλος από το να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες Digital Marketing μαζί με την ομάδα μου, προκειμένου να φέρουμε οφέλη στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί μας.

Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας με μια επιχείρηση, βρισκόμαστε δίπλα τους και τους καθοδηγούμε, χωρίς να σκεφτόμαστε το προσωπικό μας όφελος. Την ικανοποίησή μας την απολαμβάνουμε στο τέλος, μαζί με τα επιτεύγματα που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον, δεν είναι εύκολο να επιτύχεις. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος, η τεχνολογία εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και οι πελάτες γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικοί.

Αυτό, ωστόσο, αποτελεί ισχυρό κίνητρο για εμένα και την ομάδα μου να εργαζόμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας στρατηγικές που θα φέρουν αμοιβαίο όφελος.
Στην αγορά, υπάρχει χώρος για όλους εφόσον σκεφτόμαστε θετικά, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και αναγνωρίζουμε τις επιτυχημένες προσπάθειες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Boussias Events, την κριτική επιτροπή και τα DIME Awards για τη βράβευση του έργου μας στην κατηγορία Best Search Marketing».