Για την προσφορά της στον χώρο των καινοτόμων υπηρεσιών υγείας και ευεξίας βραβεύθηκαν για μια ακόμα φορά η Bergmann Kord και η Πρόεδρός της, Βασιλική Κορδερά, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του 2ου Συμποσίου για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας των Med-Professionals, που διεξήχθη στις 11 Νοεμβρίου στο Titania Hotel.

«Ως Bergmann Kord πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Ιατρικός Τουρισμός μπορεί να αποτελέσει ισχυρό σύμμαχο της χώρας μας στην προσπάθειά της να αναδείξει όλα της τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ως τουριστικός προορισμός. Είναι πολύ θετικό δε το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια να αποτελέσει η Ελλάδα καίριο κόμβο στον διεθνή υγειονομικό “χάρτη” έχει ενταθεί, με την βοήθεια και τις πρωτοβουλίες σημαντικών φορέων όπως είναι ο όμιλος Επικοινωνίας Med-Professionals», δήλωσε μεταξύ άλλων η Βασιλική Κορδερά.

Η αγορά του τουρισμού Υγείας παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον για την Bergmann Kord, με τον κύριο όγκο των πελατών της να προέρχεται από τις ευρωπαϊκές -κυρίως- χώρες. Σημειώνεται ότι ο τζίρος της παγκόσμιας αγοράς του ιατρικού τουρισμού ξεπερνά τα 20 δισ. δολάρια και παρουσιάζει ρυθμό αύξησης 15-25% ετησίως.