Στέλνοντας 4 νικητές στο Κίεβο
Η Mastercard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει την ευκαιρία σε 4 τυχερούς να παρακολουθήσουν από κοντά μαζί με ένα ακόμη άτομο που θα επιλέξουν, τη μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να ζήσουν έναν αγώνα στο γήπεδο Ολιμπίνσκι στο Κίεβο.

Χρησιμοποιώντας κάρτες Mastercard για οποιαδήποτε αγορά (σε φυσικά καταστήματα ή online), από τις 9 έως και τις 27 Απριλίου, αυτομάτως οι κάτοχοι συμμετέχουν στην κλήρωση για τη μεγάλη βραδιά. Τέσσερις τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από ένα διπλό εισιτήριο και το ταξίδι τους στην oυκρανική πρωτεύουσα, για να παρακολουθήσουν τον τελικό αγώνα. Όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιούν οι καταναλωτές, τόσο αυξάνονται και οι συμμετοχές τους για την κλήρωση.

Η Χριστίνα Μηλιαράκη, Marketing Director της Mastercard σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε: «H Mastercard, μέσα από την υποστήριξή της στη μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση, δίνει και φέτος την ευκαιρία στους κατόχους καρτών της να ζήσουν μια ανεκτίμητη εμπειρία, μαζί με χιλιάδες άλλους οπαδούς, που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο».