Με επίκεντρο την αγορά του Retail
Η Lamda Development εγκαινίασε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου τον διαγωνισμό καινοτομίας ReTech Innovation Challenge, ο οποίος φιλοξενείται στο Τhe Mall Athens.

Το ReTech Innovation Challenge φιλοδοξεί να «χτίσει» ένα καινοτόμο δίκτυο ιδεών και λύσεων, που θα συμβάλλει στον μετασχηματισμό της αγοράς του Retail, θα μετατρέψει τα παραδοσιακά malls σε σύγχρονα hubs τεχνολογίας και καινοτομίας και θα ενισχύσει το οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, θα προσελκύσει νέους stakeholders και θα ενισχύσει τις σχέσεις της με τους καταστηματάρχες και τους επισκέπτες των εμπορικών της κέντρων. Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να καταθέσουν τις επιχειρηματικές τους προτάσεις ηλεκτρονικά μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.

Ο διαγωνισμός εστιάζει κυρίως σε ιδέες και προτάσεις σε τομείς όπως Retail, Food & Entertainment, Mall Services και Software as a Service. Τα πεδία δραστηριότητας των ομάδων περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, τους τομείς digital marketing, proximity marketing, e-commerce, advertising, marketplaces και augmented/virtual reality. Οι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά βραβεία ύψους 10.000 ευρώ και υπηρεσίες mentoring και coaching. Το ReTech Innovation Challenge διοργανώνεται από τους Industry Disruptors Game Changers (ID-GC), ενώ κορυφώνεται με event στις 21 Φεβρουαρίου, στο The Mall Athens.