Αποκλειστικά για τους συνέδρους του Social Media Conference’17
H Unruly, κορυφαία εταιρεία στην ανάλυση και προώθηση social video περιεχομένου και δημιουργός των «Top 20 Most Shared Ads of the Year» και «Viral Video Chart», θα πραγματοποιήσει αποκλειστικά για τους συνέδρους του Social Media Conference’17 διαδραστικό masterclass με τίτλο «How To Brief For Better Video Content».

Εκεί, για 1 ώρα, ο Alexander Woggon, Senior Sales Manager της Unruly, θα αναλύσει τα 7 βήματα για τη προετοιμασία του brief που θα οδηγήσει στη δημιουργία του κατάλληλου video περιεχομένου και στην επίτευξη των στόχων. Στο Social Media Conference’17 θα συμμετάσχει επίσης ο Ian Forrester, Global VP of Insight της Unruly, ο οποίος στην keynote ομιλία του με τίτλο «Emotional Intelligence and the Future of Storytelling», θα αναλύσει τους 7 μύθους που σχετίζονται με το online video storytelling και θα αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, 8 tips για συναρπαστικές ιστορίες στα Social Media.

Το online video αντιπροσωπεύει πλέον, σύμφωνα με έρευνες, περίπου το 75% του συνόλου της κίνησης στο διαδίκτυο. Από το live streaming και το short-lived content, μέχρι το 360 & το VR, οι online χρήστες δείχνουν πια όλο και μεγαλύτερη προτίμηση στο video περιεχόμενο, εξελίσσοντάς το σε βασικό εργαλείο marketing και επικοινωνίας για κάθε brand, agency και publisher.