Με πρωτοβουλία της Eurocert και της R3 Knowledge πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Απριλίου, διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Κυκλική Οικονομία και Zero Waste. Ανάγκη ή ευκαιρία;».

Μεταξύ των ομιλητών της εκδήλωσης ήταν η Αγάπη Παπαδοπούλου, Deputy CEO, Marketing & CSR Director της Μπάρμπα Στάθης, o Αλέξανδρος Κατσιάμπουλας, Group Environmental, Social and Governance (ESG) Performance Director του ομίλου Τιτάν, ο Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος του ΣΒΕ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γιάννης Τάσιος, ο Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος ΔΣ Ελλα-Δικά Μας και Μέλος ΔΣ, Επικεφαλής Διεύθυνσης Μάρκετινγκ και Εξαγωγών της Αgrino- Ευ.Γε Πιστιόλας ΑΒΕΕ, ο Κωνσταντίνος Καρβουνάκης, Υποδιευθυντής Πιστοποίησης της Eurocert και η Δέσποινα Κόιου, υπ. Σύμβουλος Βιωσιμότητας, Χημικός MsC, ΜΒΑ της R3 Knowledge.

Μέσω της διαδικτυακής εκδήλωσης, κατέστη σαφής η ανάγκη, αλλά και το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των εταιρειών, για ολοένα και μεγαλύτερη υιοθέτηση δράσεων Κυκλικής Οικονομίας, που εκτός από τις επιχειρήσεις απασχολεί πλέον και το καταναλωτικό κοινό.