Πρόσβαση στις τεχνολογίες της Microsoft, Azure OpenAI, παρείχε σε όλα τα στελέχη της εταιρείας το Dentsu Group. Με την απόφαση αυτή, θα επιτρέπεται στους εργαζομένους της να αναπτύσσουν λύσεις για τους πελάτες τους, βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη.

Επιπλέον, η Dentsu περιέγραψε τις δύο νέες λύσεις customer experience management (CXM), τις οποίες έχει ήδη αναπτύξε με τη συνδρομή της Microsoft. Πρόκειται για το Merkle GenCX, το οποίο χρησιμοποιεί τη δύναμη του generative AI για να παράγει επιδραστικές εμπειρίες πελάτη και το AI Playground LATAM, ένα σύνολο από λύσεις προσαρμοσμένες στην περιοχή LATAM, οι οποίες χρησιμοποιούν ανερχόμενες τεχνολογίες σε συνδυασμό με ενοποιημένα δεδομένα κοινού, με στόχο να προσφέρουν σε καθημερινή βάση μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευελιξία στους πελάτες.

«Επεκτείνοντας βαθύτερα τη συνεργασία μας με τη Microsoft και παρουσιάζοντας την τεχνολογική υποδομή του Azure OpenAI, καθιστούμε AI πόρους προσβάσιμους σε όλους τους εργαζόμενους, μέσα σε ένα πλαίσιο που ορίζεται από τις ηθικές και υπεύθυνες αρχές του AI», σημείωσε ο Dominic Shine, CIO, Dentsu Group.

(Πηγή: MediaPost)