Με τη συμμετοχή φοιτητών, αποφοίτων και νέων επιχειρηματιών ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος των Meetups @Brainzone που διοργάνωσε η Deloitte από τις 23 Μαρτίου έως τις 25 Μαΐου στο Brainzone, το νέο Innovation Hub της εταιρείας στην Πάτρα.

Τα 4 συνολικά Meetups, που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με εταιρείες της τοπικής κοινότητας, όπως οι PaperGo, Vongrid, InterMediaKT, Think Silicon και με την υποστήριξη start-ups και venture capital από την Αθήνα όπως οι CollegeLink και Marathon Venture Capital, αφορούσαν το οικοσύστημα των start-ups και των επιχειρήσεων, ενώ χτίστηκαν γύρω από tech θεματικές ενότητες (Gamification, AI & Machine Learning κ.ά.).

Η Κατερίνα Γλαβά, Partner στο τμήμα Consulting της Deloitte σημείωσε: «Το feedback από τον πρώτο κύκλο που μόλις ολοκληρώθηκε, είναι ιδιαίτερα θετικό και μας γεμίζει με αισιοδοξία για να συνεχίσουμε την αποστολή μας, που είναι να συμβάλουμε έμπρακτα και ουσιαστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Πάτρα. Ο δεύτερος κύκλος των Meetups αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο».