Μέσω κινήτρων και πρωτοβουλιών

Στο πλαίσιο αυτό ο ΔΑΑ, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του επιμερισμού του επιχειρηματικού ρίσκου, συνεχίζει και κατά τη θερινή περίοδο 2013 την πολιτική των στοχευμένων κινήτρων του. Η Aegean, από την πλευρά της, συνεχίζοντας την πολιτική της εξωστρέφειας, επεκτείνει τα δρομολόγιά της από το ΔΑΑ με 8 νέους προορισμούς εξωτερικού. Πρόκειται για μια στρατηγική απόφαση της εταιρείας να ανταποκριθεί στα κίνητρα που προσφέρει ο ΔΑΑ και να συνεχίσει να επενδύει στη χώρα.

Ο Γιάννης Παράσχης, Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε μεταξύ άλλων: «οι αεροπορικές εταιρείες επιχειρούν σήμερα σε ένα περιβάλλον αβέβαιο και ευμετάβλητο. Επιδίωξή μας είναι να μοιραστούμε μαζί τους το επιχειρηματικό ρίσκο και να τις στηρίξουμε έμπρακτα». Ο Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος της Aegean, ανέφερε επίσης: «Μόνο με εξωστρέφεια και οικονομίες κλίμακας μπορούμε να διεκδικήσουμε την έξοδο από την κρίση».

Πρόθεση των 2 εταιρειών είναι η στενή σχέση που αναπτύσσεται, να εξελιχθεί και μέσα από δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα προς όφελος των επιβατών και των πολιτών. Ήδη τόσο ο ΔΑΑ όσο και η Aegean έχουν να επιδείξουν σημαντικό έργο σε αυτόν τον τομέα και ειδικότερα στους άξονες Παιδί, Πολιτισμός, Τουρισμός και προβολή της Αθήνας.