Από την Ogilvy η 360ο καμπάνια
Ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις συνδεσιμότητας για κορυφαία ταχύτητα και κάλυψη WiFi internet παντού μέσα στο σπίτι, προσφέρει στους συνδρομητές προγραμμάτων σταθερής η Cosmote.

Το νέο router Speedport Plus της Cosmote προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη και 2 WiFi συχνότητες για μέγιστη απόδοση ταχύτητας, ακόμα και με πολλές συνδεδεμένες συσκευές. Επιπλέον, με τον εξελιγμένο WiFi εξοπλισμό Cosmote, οι συνδρομητές λύνουν το πρόβλημα απώλειας σήματος που οφείλεται στα υλικά κατασκευής του σπιτιού, ενώ μπορούν να επιλέξουν WiFi Extenders, Powerlines και Mesh WiFi System.

Επίσης, η λύση Cosmote Internet Backup παρέχει εφεδρική σύνδεση στο Internet μέσω δικτύου κινητής, ενώ η υπηρεσία Cosmote Home Speed Booster αυξάνει την ταχύτητα του internet, συνδυάζοντας τις ταχύτητες των δικτύων σταθερής και κινητής, σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμα η οπτική ίνα. Παράλληλα, το δίκτυο οπτικών ινών Cosmote Fiber επεκτείνεται καθημερινά. Η σχετική καμπάνια δημιουργήθηκε από την Ogilvy και θα τρέξει σε όλα τα Μέσα: ΤV, digital, social media, outdoor, radio, print, BTL, cinema, PR.