Τα Βραβεία αυτά προκηρύσσονται από το 2012 από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης και έμπρακτης στήριξης σε διαρκή βάση όλων όσοι απασχολούνται και δραστηριοποιούνται στον χώρο των Εταιρικών Υποθέσεων, οριοθετώντας το πλαίσιο μέσω του οποίου εντοπίζονται, αναδεικνύονται και επιβραβεύονται επιτυχημένες πρακτικές, εργαλεία και εφαρμογές. Την παρουσίαση των βραβείων έκαναν οι δημοσιογράφοι, Σταμάτης Ζαχαρός, Νεκτάριος Νώτης και Γιάννης Παπαγεωργίου.

Τα βραβεία που απέσπασαν οι επιχειρήσεις είναι τα ακόλουθα:
• Για την Εταιρική Επικοινωνία απονεμήθηκαν δύο βραβεία: στη Nestle Hellas για τη δράση «Νοιάζομαι 2015» και στη Wind Hellas Τηλεπικοινωνίες για τη δράση «Wind & Windrunning Team – 5 χρόνια Δρομικό Κίνημα».
• Στην κατηγορία Εταιρεία & Συμμέτοχοι βραβεύθηκαν οι ακόλουθες εταιρείες: Diageo Hellas για τη δράση «Diageo Bar Institute», Mc Cain Hellas για τη δράση «Καρπός Φροντίδας» και Power Health Hellas για τη δράση «Vitamins Academy, Η 1η Ακαδημία Βιταμινών στην Ελλάδα από την Power Health».
• Στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία απονεμήθηκαν βραβεία στις παρακάτω 4 εταιρείες: στην ABBVIE Φαρμακευτική για τη δράση «Go where no one has gone before», στην ΑΕ Τιτάν Τσιμέντων για τη δράση «Πρόσθεσε Αξία: Όταν οι ιδέες μας γίνονται πράξη», στην Ελαϊς-Unilever Hellas για τη δράση «17 Παγκόσμιοι Στόχοι του ΟΗΕ για 1 Καλύτερο Αύριο» και στη Novartis Hellas για τη δράση «GSK Integration».
• Για την Έμμεση Επικοινωνία Προϊόντος βραβεύθηκε η εταιρεία Public για τη δράση «Βραβεία Βιβλίου Public».
• Για την κατηγορία Καλύτερη Χρήση των Social Media βραβεύθηκαν οι εταιρείες Public για τη δράση «Back to School» και η TNT ΣΚΑΙΠΑΚ για τη δράση «Social Media vs Capital Controls».
• Για τις Σχέσεις με τα ΜΜΕ βραβεύθηκε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.
• Στην κατηγορία Επικοινωνιακή Διαχείριση Θεμάτων ή Κρίσης βραβεύθηκαν οι Interamerican για τη δράση «Capital Controls» και Nestle Hellas για τη δράση Nestle-Nescafe «Σώσε το Σκιουράκι».
• Για το Πρόγραμμα/Δράση ΕΚΕ βραβεύθηκαν οι Coca-Cola 3E για τη δράση «Το σχολείο που θέλεις», Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ για τη δράση «Αλληλεγγύη χωρίς σύνορα» και Roche Hellas για τη δράση «Εφόδια Ζωής, Βήματα Ζωής».
• Για τη Δράση/Πρόγραμμα Χαμηλού Κόστους, βραβεύθηκε η εταιρεία Public για τη δράση «Λογοτεχνικοί περίπατοι».

Τιμητικές και ειδικές διακρίσεις
Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δυο τιμητικές βραβεύσεις. Ο Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΕΔΕ. απένειμε τιμητική διάκριση στον Θαλή Κουτούπη για τη συνολική συνεισφορά του στον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Φρέρης, Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΥΠ, απένειμε τιμητική διάκριση στον Σπύρο Ξένο, σε αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς του στην Ίδρυση του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ. Επίσης, Ειδικές Διακρίσεις απονεμήθηκαν για την Καλύτερη Χρήση Δεικτών Επίδοσης (KPIs) στις ακόλουθες εταιρείες: 3M Hellas για τη δράση «3M Caravan Showroom on the Road», Μαρινόπουλος ΑΕ για τη δράση «Στρατηγική Facebook για τη Μαρινόπουλος» και Nestle Hellas για τη δράση «[email protected], Nestle Purina Petcare».

Ειδικές Διακρίσεις για την Καινοτομία στην Επικοινωνία απονεμήθηκαν στην εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος για τη δράση «Τρόφιμα Αγάπης» και στην Τράπεζα Eurobank Ergasias για τη δράση «Προτεραιότητα στα Σένα». Τέλος, απονεμήθηκαν δυο Ειδικές Διακρίσεις στην κατηγορία «Έρευνα και Προγραμματισμός», στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για τη δράση «Επικοινωνία, Δέσμευση και Ανταπόκριση της Εθνικής Τράπεζας προς τα Ενδιαφερόμενα Μέρη» και στη Microsoft Hellas για τη δράση «Microsoft Adventure Coding Classes».

Χορηγοί
Χορηγοί της Τελετής Απονομής ήταν οι Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Manifest Services και Novartis Hellas, Υποστηρικτής η Γέφυρα Α.Ε. και Χορηγός Δημιουργικού η H+K Strategies.