Μια νέα σειρά ζωντανών συζητήσεων με τους leaders του οικοσυστήματος της εμπορικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, εγκαινιάζει το Marketing Week.

Το Marketing Week εγκαινιάζει σειρά live discussions για την επόμενη μέρα της αγοράς.

Μια νέα σειρά ζωντανών συζητήσεων με τους leaders του οικοσυστήματος της εμπορικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, εγκαινιάζει το Marketing Week. Κάθε μέρα, από τη Δευτέρα 13 Απριλίου, στις 17:00 μμ, το Marketing Week φιλοξενεί, ψηφιακά, σημαντικά στελέχη της αγοράς που μοιράζονται απόψεις και σκέψεις για τις προκλήσεις, ευκαιρίες, νέες δυναμικές και καινοτόμες πρακτικές που θα διαμορφώσουν την επόμενη μέρα της κρίσης του Covid-19.

H νέα «ψηφιακή συνάντηση» των στελεχών Επικοινωνίας, «#CommunityTalks: Leaders Discussing the Day After», λαμβάνει χώρα καθημερινά από τις 17:00 π.μ. έως τις 17.30 μ.μ. και μεταδίδεται μέσω της πλατφόρμας Facebook Live, με ενισχυμένη τη διαδραστικότητα και τη συμμετοχή του κοινού.

Τα #CommunityTalks του MW ξεκινούν αυτή τη Δευτέρα, 13 Απριλίου, με τη συμμετοχή του Πέτρου Καραχάλιου, CEO Greece Dentsu Aegis Network. Φιλοδοξία της πρωτοβουλίας είναι να καταστεί η καθημερινή πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων της Κοινότητας της Εμπορικής Επικοινωνίας. Ειδικότερα, στις σημερινές συνθήκες, αποτελεί μια μοναδικά στοχευμένη πηγή πληροφόρησης για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην αγορά, δίνοντας προοπτική για την επόμενη μέρα.

Για να λάβετε μέρος κάντε click εδώ.