Προώθηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στη γενιά Z
H Common Ground συνεργάζεται με την Google στο λανσάρισμα της «Little by Little», μιας παγκόσμιας καμπάνιας για την προώθηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία μεταξύ της διαφημιστικής βιομηχανίας και της Google για τον σκοπό αυτό, με την καμπάνια να αξιοποιεί τη δυναμική του YouTube και διεθνών influencers προκειμένου να κινητοποιήσει τη γενιά Z να πραγματοποιήσει 2 δις καλές πράξεις. Η καμπάνια Little by Little βασίζεται στην πεποίθηση ότι η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από την επανάληψη μικρών πράξεων από την πολυπληθέστερη γενιά στον πλανήτη.

Οι συμμετέχοντες influencers θα μοιράζονται ιστορίες, περιεχόμενο και δράσεις σε YouTube και άλλα social media, με στόχο να εμπνεύσουν τους χρήστες να σώσουν τον κόσμο μέσα από μικρές πράξεις. Η «Little by Little» έχει την υποστήριξη της Common Ground, της πρωτοβουλίας των 6 μεγαλύτερων διαφημιστικών ομίλων παγκοσμίως για την προώθηση των Sustainable Development Goals, και συγκεκριμένα των Dentsu, Havas, IPG, Omnicom, Publicis και WPP μαζί με την Wieden + Kennedy.