Χρυσό Βραβείο απέσπασε η πρωτοβουλία «Συμμαχία για την Υγεία» στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Affidea Ελλάδος και της Pharma Plus στα φετινά βραβεία Best in Pharmacy Awards. Συγκεκριμένα, η διάκριση αφορά στην κατηγορία «Καλύτερες Συνεργατικές Πρακτικές» κι έλαβε χώρα σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport.

Η πρωτοβουλία των δύο εταιρειών προκρίθηκε και βραβεύθηκε από έναν θεσμό που αναδεικνύει την ποιότητα και την καινοτομία στα προϊόντα φαρμακείου, την δημιουργικότητα και την στρατηγική που αφορά τις marketing πρακτικές προώθησής τους στην αγορά αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους καταναλωτές τα φαρμακεία. Μάλιστα, η κριτική επιτροπή σχολίασε σχετικά με την βράβευση:

«Σημαντική συμμαχία στον τομέα της πρόληψης Υγείας, όπου για πρώτη φορά δύο εταιρείες αναλαμβάνουν πρωτοβουλία στον χώρο του φαρμακείου συνδυάζοντας την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, όπου υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία».

Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea και η Pharma Plus του ομίλου Lavipharm έχουν προχωρήσει σε στρατηγική συνεργασία για την από κοινού προσφορά υπηρεσιών, με στόχο την ανάδειξη του υγιεινού τρόπου ζωής και της επιμελούς παρακολούθησης της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.