Στην κατηγορία «Αύξηση εξαγωγών»
Το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα «Εξαιρετική Απόδοση στις Πωλήσεις» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Αύξηση εξαγωγών», απέσπασε η Δωδώνη, στο πλαίσιο των φετινών Sales Excellence Awards.

Τα προϊόντα Δωδώνη βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι διεθνών καταναλωτών σε 44 χώρες παγκοσμίως. Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Δωδώνη, Βασίλης Βροχίδης, δήλωσε σχετικά: «Η διάκρισή μας στα φετινά Sales Excellence Awards μας κάνει υπερήφανους για ακόμα μια φορά και ανταμείβει τις συνεχείς προσπάθειές μας για περαιτέρω ενδυνάμωση των εξαγωγών μας.

Είναι μεγάλη τιμή και επιβράβευση για όλους εμάς στη Δωδώνη να διακρινόμαστε με το χρυσό βραβείο στον φετινό θεσμό των Sales Excellence Awards ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες με εξαιρετική απόδοση στις πωλήσεις των προϊόντων Δωδώνη στο εξωτερικό.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα η “γεύση του καλού” ταξιδεύει σε 44 χώρες του κόσμου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διαθέτουμε τα εξαίρετης ποιότητας προϊόντα Δωδώνη σε ακόμα περισσότερες χώρες με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο πάθος».