Η LG Electronics Hellas (LG) έλαβε χρυσό βραβείο στα Fitness Awards στην κατηγορία Marketing & R&D για τη σειρά των βίντεο που δημιούργησε για το λανσάρισμα της τηλεόρασης UQ81 TV καθώς και του LG S75Q Soundbar.

Συγκεκριμένα, τις δυνατότητες που η νέα LG UQ81 TV προσφέρει, ειδικά όταν συνδυάζεται με το LG S75Q Soundbar, είχαν την ευκαιρία να εξακριβώσουν ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, με τον αθλητικογράφο Χρήστο Σωτηρακόπουλο, παρακολουθώντας μαζί έναν αγώνα.

Η πρώην καλαθοσφαιρίστρια και νυν αναλύτρια Δώρα Παντέλη και ο επαγγελματίας διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιαννούλης Λαρεντζάκης, βίωσαν μια ανάλογη εμπειρία με τη χρήση του Dolby Atmos που το LG Soundbar διαθέτει.

Την εμπειρία της θέασής τους ολοκλήρωσε η λειτουργία Sport του LG Soundbar. Το δικό τους ραντεβού για μπάλα έδωσαν, η αθλητική δημοσιογράφος Μαρία Ζαφειράτου και ο standup comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας, έχοντας ενεργοποιημένη τη λειτουργία Sport Alert και αξιοποιώντας την τεχνολογία Meridian Audio που το LG S75Q Soundbar διαθέτει.