Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία βραβεύτηκε με «Gold» βραβείο στην κατηγορία «Κουλτούρα Υγείας και Ασφάλειας / Health & Safety Culture» στα φετινά Health & Safety Awards. Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών υγείας και ασφάλειας στην εργασία, επιβραβεύοντας τις εταιρείες οι οποίες δημιουργούν και διατηρούν ασφαλείς χώρους εργασίας και αναπτύσσουν κουλτούρα προληπτικής υγείας και ασφάλειας.

«Η δημιουργία Κουλτούρας Μηδενικών Ατυχημάτων (Zero Accidents Culture) συνιστά έναν από τους τέσσερις πυλώνες βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου Carlsberg και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής Together Towards Zero. Στόχο της εταιρείας αποτελεί η συνεχής μείωση των ατυχημάτων στους χώρους εργασίας κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα τον εκμηδενισμό τους έως το 2030», αναφέρει η εταιρεία. Ο Στράτος Γεωργόπουλος, Environmental, Health & Safety Supervisor, δήλωσε: «Στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων μας είναι βασική και σταθερή προτεραιότητά μας».