Στην κατηγορία Καινοτομία - Νέα Τεχνολογία

Η εταιρεία διακρίθηκε για την συμμετοχή που κατέθεσε με τίτλο «Εισαγωγή τεχνολογίας DNA στον Ποιοτικό Έλεγχο τυροκομικών προϊόντων Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης», η οποία αφορά στη χρήση αναλύσεων τεχνολογίας DNA στον Ποιοτικό Έλεγχο της μονάδας παραγωγής τυριών της Δέλτα στη Βίγλα Ελασσόνας. Τα Σελφ Σέρβις Excellence Awards διοργανώνονται από το περιοδικό Σελφ Σέρβις της BOUSSIAS, με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.