Πέντε νέες διακρίσεις, σε διεθνές επίπεδο, απέσπασε η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, στο πλαίσιο του διαγωνισμού Superior Taste Awards 2021. Αναλυτικότερα, τα προϊόντα Δωδώνη, τα οποία έλαβαν την ύψιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών, είναι το Στραγγιστό Γιαούρτι Δωδώνη με 2% λιπαρά, από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, πρωτεΐνες γάλακτος και καλλιέργεια γιαουρτιού, καθώς και η παγκόσμια αναγνωρισμένη Φέτα ΠΟΠ Δωδώνη.

Με δύο χρυσά αστέρια βραβεύτηκαν η βαρελίσια Φέτα Δωδώνη ΠΟΠ 4μηνης ωρίμανσης, το Στραγγιστό Γιαούρτι Δωδώνη χωρίς λακτόζη και το Τυρί Δωδώνη ελαφρύ με λιγότερα λιπαρά. Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Δωδώνη, δήλωσε σχετικά: «Κάθε διάκριση είναι μια μικρή γιορτή και μας τιμά ιδιαιτέρα το γεγονός ότι τα προϊόντα μας συνεχίζουν να κερδίζουν διεθνείς διακρίσεις, τόσο υψηλού και αναγνωρισμένου κύρους».